13-11-2017

ARTVEMBER

ARTVEMBER.

På facebook så jeg en opfordring:

Lav en artmoney hver dag i november - og sæt den på Instagram.

Der var en liste med et emne for hver dag.

Det var noget af en udfordring, men jeg fik lyst til at kaste mig ud i den.

Det ville hver dag få mig til penslerne, farverne og de små stykker træ. Jeg bestemte mig for at gøre katten til hovedperson i mine små artvembers.

Jeg har jo tænkt på, om jeg nu også kunne overholde at få lavet én hver dag. Foreløbig har jeg kunnet følge med, - de første 12 er lavet. Et par gange har jeg - efter at have været i byen om aftenen - skullet nå at få det sidste på plads. En enkelt gang blev klokken lige på den anden side midnat.

Jeg satte også de små artvembers ind på Facebook, og her på hjemmesiden oprettede jeg simpelthen en ny side: ARTVEMBER, hvor der hver dag kommer et nyt billede.

Jeg havde forestillet mig, at jeg hver dag kunne gå ind på #artvember og se mange andre forslag og bud på dagens emne. Men jeg har ikke rigtig fundet noget, jeg kunne sætte i forbindelse med netop det emne, jeg havde haft fokus på.

Jeg fortsætter imidlertid – for jeg har det sjovt med de små katte. Og jeg sætter dem fortsat ind på både Instagram og Facebook – og her på siden.

På instagram har jeg lidt besvær med at få hele billedet med. For det meste må jeg klippe og korte det lidt af, for at det passer i skabelonen. I dag, d. 13. november er emnet ”DARK”.