Jeg er født i Hejlsminde - og opvokset ved havet, - én af mine inspirationskilder.

Jeg har altid tegnet, - og er uddannet lærer med bl. a. billedkunst som linjefag.

Jeg er gift - og mor til 4 voksne børn.

Det var i 2001,  - jeg begyndte at male med oliefarver. Siden er acryl kommet til.

I foråret 2005 var jeg med til at starte foreningen GALLERI+, som havde base og butik i Haderslev.

I 2007/08 var nogle af mine billeder med på turné i Brørupskolernes Kunstforening.

En periode i 2007 havde jeg billeder med i Gram Galleri.

Fra 2009 er jeg på listen over artmoney-kunstnere www.art-money.org  Mine artmoney har været med på ARTMONEYWORLDWIDE-udstilling i Limfjordscenteret i Doverodde, i NewYork, Berlin og i Torshavn, og de har været med i udstillingen ARTMONEY COPENHAGEN. I 2018 - og igen i 2019 deltog jeg i artmoney-udstilling i Det Sønderjyske Hus i Sønderborg.

Flere gange har jeg udstillet på Sønderjydsk Malersammenslutnings censurerede udstillinger i Haderslev, på censureret og åben udstilling på BaneGården i Aabenraa, på Kunstgården ved Bogense, i Galleri Art Expo, Hørning, på Giersings realskole i Odense ...., og jeg har haft mange lokale separatudstillinger.

I januar-februar 2016 havde jeg små og store billeder udstillet i Kunstnerhuset i Skærbæk, og i okt - nov. 2016 deltog jeg i Vadehavets censurerede udstilling i Kunstnerhuset i Skærbæk.

Fra efteråret 2015 til efterår 2017 havde jeg små billeder og artmoney med i butikken "Det Kreative Hjørne" i Christiansfeld. 

I marts 2018 har jeg deltaget i Sydjysk Kunstforenings Censurerede Forårsudstilling. Senere på året havde jeg de samme malerier + flere udstillet i Restaurant Herregårdskælderen på Sønderskov Slot.

I påsken 2019 deltager jeg på en fælles stand med ARTMONEY i udstillingen CPH Art Space.